X
Nå med 2,99% kampanjerente!

Tucson Plug-in Hybrid
Fra 2900,- per mnd

Tucson Plug-in Hybrid

Tucson Plug-in Hybrid


Helt nye TUCSON Plug-in Hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer.

Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold. Videre har TUCSON Plug-in Hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.

Designet til helt nye Tucson har overflater og linjer som skaper et nytt og moderne SUV-design. Et større og bredere karosseri med markante vinkler og dynamiske proporsjoner gir Tucson et progressivt utseende som samtidig viderefører bilens SUV-gener.

Informasjon
Kampanjerente 3,89% rente på lån og leasing
Pris fra 474.900,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Skjulte parametriske lyssegmenter – en verdensnyhet.

Det geometriske grilldesignet i mørk krom endres når du begynner å kjøre. Ved hjelp av en avansert lysteknologi med speil blir sidene av grillen forvandlet til lysende segmenter når LED-kjørelyset slås på. Dette skaper en unik lyssignatur. Når lyset slås av, blir segmentene igjen en del av grillen.

Konturlinje i krom.

Helt nye Tucsons sportslige utseende fremheves av en konturlist med buede ender. Den strekker seg fra sidespeilene til C-stolpen.

LED-kombinasjonsbaklykter.

De brede LED-baklyktene med skjulte lysdetaljer kompletterer det dynamiske hekkdesignet.

19" lettmetallfelger.

Helt nye Tucson kan leveres med 19" lettmetallfelger som understreker bilens proporsjoner.

Fra konseptmodell til nyskapende SUV-design.

Det progressive designspråket til helt nye Tucson er inspirert av vårt Vision T SUV-konsept, som ble presentert på bilmessen i Los Angeles i 2019. Denne SUV-en er den første SUV-modellen fra Hyundai som er utformet med det nye designspråket sensuous sportiness.

Smakfullt og bekvemt – interiørkonseptet interspace.

Den romslige kupeen til helt nye Tucson har en smakfull design med en oversiktlig førerplass der teknologi og informasjon møtes. Gjennomført bruk av myke kvalitetsmaterialer gjør kupeen behagelig for både fører og passasjerer.

Digitale tilkoblingsmuligheter.

Den rene uttrykket i kupeen understrekes av den sømløse integrasjonen av teknologi i toppklasse. En ny 10,25-tommers berøringsskjerm og konsoll med berøringsfelter gjør det enkelt å styre bilfunksjoner og nettbaserte tjenester. Designerne våre har fjernet fysiske knapper og taster, slik at du styrer alle navigasjons-, infotainment-, varme- og klimafunksjoner med berøringsfeltene.

Bakgrunnslys.

Med 64 farger og 10 lysstyrker kan du kan stille inn bakgrunnsbelysningen slik at du får den rette stemningen i kupeen. Lyskildene er plassert nederst på øvre midtkonsoll, i den trådløse ladeflaten og i dørlommene.

En helt ny standard.

Helt nye Tucson setter nye standarder i SUV-segmentet med sitt imponerende utvalg av toppmoderne smartteknologi. Nye tilkoblingstjenester, klassens beste sikkerhetsfunksjoner og avanserte førerassistentsystemer.

Høy komfort og praktiske løsninger.

Praktiske løsninger og tilkoblingsmuligheter gjør helt nye Tucson allsidig og komfortabel. Funksjoner, som innstigningshjelp og mulighet til å legge ned baksetene fra bagasjerommet, gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen og å få med seg all bagasjen. Passasjerene vil sette pris på setevarmen i for- og baksetene og 3-soners klimaregulering med indirekte luftdyser.

Fleksibelt passasjersete.

Denne smarte komfortfunksjonen gjør det enkelt skyve passasjersetet foran for-/bakover og justere vinkelen på seteryggen med knappene på setet, slik at passasjerene i baksetet sitter behagelig.

Ventilerte forseter.

Forsetene leveres med et tretrinns ventilasjonssystem, slik at setene har en komfortabel temperatur uansett årstid.

Luftfordeling med multimodus.

For første gang er en Hyundai utstyrt med luftfordeling med multimodus. Det vil si at helt nye Tucson er utstyrt med en kombinasjon av direkte og indirekte luftdyser som skaper en mer behagelig luftstrøm fra varmeapparat og klimaanlegg.

3-soners klimaregulering.

Med tre klimasoner i kupeen kan temperaturen i baksetet og på hver side foran stilles inn separat.

Toppmoderne tilkoblingsmuligheter.

Helt nye Tucson er selvsagt utstyrt med siste nytt innen teknisk utstyr, blant annet trådløs tilkobling og speiling av smarttelefonen og nettbaserte Bluelink®-tjenester som lar deg styre bilfunksjoner fra smarttelefonen eller med stemmen. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med navigasjonssystemet med den store 10,25-tommersskjermen.

10,25-tommers berøringsskjerm og berøringsfelter.

10,25-tommers berøringsskjerm går sømløst over i konsollen med berøringsfeltene. Alle navigasjons-, infotainment- og klimafunksjoner styres med berøringsfelter.

10,25-tommers digitalt instrumentdisplay.

Instrumentdisplayet har en åpen utforming der instrumenthuset er fjernet for å gjøre kupeen mer åpen.

Trådløs hurtiglading.

Du kan hurtiglade smarttelefonen trådløst i bilen. Effekten er økt fra 5 til 15 watt, slik at ladingen går enda raskere. Den integrerte kjølefunksjonen forhindrer overoppheting.

Bluelink®-appen.

Med Bluelink® kan du koble helt nye Tucson til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du kan styre mange smarte funksjoner med Bluelink-appen, og et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med navigasjonssystemet.

Best i klassen på sikkerhet.

Med de mest avanserte førerassistentsystemene i klassen og rikelig med aktive sikkerhetssystemer kan du og passasjerene dine føle dere trygge i helt nye Tucson.

Høyere ytelse og lavere utslipp med CVVD-teknologi.

Hyundai har utviklet verdens første kontinuerlig variabel ventilåpning-teknologi (continuously variable valve duration / CVVD). Den optimerer motorytelsen og drivstoffutnyttelsen samtidig som den reduserer utslippet. Ventilstyringsteknologien styrer hvor lenge åpningen/lukkingen av ventilene varer, alt etter kjøreforholdene.

HTRAC™-firehjulsdrift.

Innovativ HTRAC™ firehjulsdrift gir optimale kjøreegenskaper i svinger og på glatt underlag.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Tucson er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i helt nye Tucson med en garanti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake