X
KAMPANJE!

IONIQ electric Premium
Kampanjepris 299.900,-

IONIQ electric Premium

IONIQ electric Premium


IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på inntil 311 km per lading. Litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader.
Nå har vi kampanje på Hyundai IONIQ Electric premium:
  • skinnseter
  • Metallic lakk
  • Topp utstyrt!
Soltak kan leveres mot tillegg på kr 10.000,-
Vinterhjul kommer i tillegg. 
Informasjon
Rabatt inntil 43.900,-
Kampanjerente fra 2,99%
Pris 299.900,- ferdig levert **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Elektrisk drivlinje.

Drivlinjen til IONIQ Electric er oppgradert med høyere ytelse og lengre rekkevidde. Det oppgraderte batteriet med 38,3 kWt har 36 prosent høyere kapasitet enn forgjengeren. Litium-ion polymerbatteriet forsyner elmotoren på 136 hk med strøm. Elmotoren med et dreiemoment på 295 Nm akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 10,2 sekunder.
 

Praktisk teknologi med stilrent design.

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,25 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Bluelink® nettbaserte biltjenester.

Du kan styre funksjoner i bilen med smarttelefonen eller med stemmen. Med Bluelink kan du koble IONIQ Electric til nettet og benytte nettbasert talegjenkjenning og andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du får gratis abonnement på Hyundais LIVE-tjenester med oppdatert informasjon om trafikk, ledige parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus og interessepunkter.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at IONIQ Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i IONIQ Electric med en garanti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake