X
Spar 32.600,-

KONA Premium electric
Fra kun 369.900,-

KONA Premium electric
Spar 32.600,-
KONA Premium electric
Fra kun 369.900,-

KONA Premium electric


Med rekkevidde på inntil 484 km, appstyring, raskere hjemmelading og hurtiglading på under en time er Kona Electric en perfekt elbil for både lange og korte turer.
Tilbudet inkluderer:
  • Premium utstyrsnivå

Tilvalg:

  • Soltak kr 10.000,-
  • Metalic lakk kr. 5.900,-
  • Skinnseter kr. 10.000,-
  • Støtte for 11kW hjemmelading kr 5000,-
  • Vinterhjul på alu. felg kr 15.900,-

Vi har biler for rask levering!

Informasjon
Finansiering: 3.666,- per mnd*
Rabatt 32.600,-
Pris fra 369.900,-
Kampanjen er gyldig til 31.03.2021
*Finansieringpris kr 406.700,- inkluderer premium utstyrsnivå, komplette vinterhjul, metallic lakk, skinnseter og støtte for 11 kW hjemmelading. 120 mnd nedbetalingstid med 2,95% rente. Egenkapital kr 40.490,-. Etablering/tinglysing kr 4.495,- er inkludert. Termingebyr kr 95,- kommer i tillegg. Spør oss gjerne om finansieringstilbud med fullfinansiering eller annen egenkapital.

Alltid litt ekstra å gå på.

Kona Electric har smarte funksjoner som forlenger rekkevidden. Batteriet er konstruert for maksimal energiutnyttelse, fleksibel lading og lagrer ekstra strøm hver gang du reduserer farten.

Lade om natten.

Når du lader bilen hjemme med en vegglader eller ved en offentlig ladestasjon (vekselstrøm) tar det 9 timer og 35 minutter. Du kan bruke den avanserte batteristyringen til å programmere ladetider som er tilpasset budsjettet ditt.

Hurtiglade når du er på tur.

Det er enkelt å lade Kona Electric når du er på farten. Det tar bare ca. 54 minutter å lade til 80 % kapasitet ved en hurtigladestasjon.

Lad batteriet mens du kjører.

Kona Electric gjenvinner energi ved å bruke elmotoren til å redusere farten. Energien som gjenvinnes, lagres i batteriet og bidrar til å opprettholde batterinivået til Kona Electric.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Kona Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Kona Electric med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Dekker alle behov.

Kona Electric er romslig med et iøynefallende design og har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 484 km.

Sprek elmotor og lang rekkevidde.

Å kjøre elbil er gøy, spesielt med sportslig akselerasjon og en rekkevidde på inntil 484 km per lading.
 

Kraftfullt design.

Det utvendige designet til Kona Electric er preget av kraftfulle linjer og former, LED-lykter og unike detaljer som skaper denne elektriske SUVen.

Romslig og allsidig SUV.

Kona Electric er en familiebil med god plass til både passasjerer og bagasje. Tilbehør som takstativ med takboks eller tilhengerfeste med sykkelstativ gjør bilen enda mer fleksibel.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Henvendelsen gjelder
Melding
Velg avdeling
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Gå tilbake