X

Maxus Euniq6 SUV
En stor elektrisk SUV!

Maxus Euniq6 SUV

Maxus Euniq6 SUV


Opplev Euniq6 SUV! Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur.

Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.

KJØPSKAMPANJE

Nå får du Euniq6 SUV for kun kr. 399.900,- med vinterhjul inkludert i prisen

LEASINGKAMPANJE

Nå kan du lease Euniq6 SUV for kun kr. 4.990,- per mnd*. Vi dekker forskuddet, slik at du kun trenger å forholde deg til månedsbeløpet. Har du bruktbil i tillegg? Vi kjøper gjerne den også!

UTSTYRSKAMPANJE
Spar 70.000,- på exclusive utstyrspakke

Nå får du en max utstyrt Exclusive-pakke til en verdi av 70.000 for kr. 0,-

Utstyrspakken «Exclusive Pack» byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør.

Bilen tilbyr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine.

Informasjon
Leasing 4990,- pr mnd*
Pris 399.900,- **
Aktuelle forhandlere: Tønsberg
*Betingelser: 48 mnd./10.000 km pr. år. Din forskuddsleie: kr. 0,- (35.113,- inkl. mva. dekkes av Maxus) Etablering: 4.995,- Flytende rente 6,40%. Totalt kr. 244.519,-

I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme. Vi tar forbehold om evt skrivefeil og/eller manglende informasjon.

EUNIQ6 BEST I REKKEVIDDETEST

Hvert år avholder NAF og Motor rekkeviddetest for finne ut den faktiske rekkevidden for el-biler under norske vinterforhold. Årets test ble gjennomført 1. februar, med 29 av de nyeste elbilene på det norske markedet. I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv og om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden du får oppgitt når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. Etter endt test leverte Euniq6 best resultat av samtlige modeller, med et avvik på kun -10% fra oppgitt WLTP-rekkevidde.

Også under den tilsvarende sommertesten i fjor sommer leverte Euniq6 best, med 10% overlevering mot oppgitt rekkevidde.

Max størrelse

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm. På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring. Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer.

Max design

Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design. Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak.

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq6 SUV med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Batteri og lading

Euniq6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Rekkevidde og forbruk

Euniq6 SUV leveres med oppgitt rekkevidde fra 354*-452* km (WLTP kombinert/urban), og er dermed godt egnet for både hverdag og langtur. *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus. 

Priser

Veil. priser

Euniq6 SUV (inkl. Exclusive utstyrspakke) kr. 419.900,-*
Euniq6 Arctic (inkl. Exclusive utstyrspakke og vinterhjul) kr. 399.900,-*

Tillegg

Metallic lakk kr. 7.900,-
Ladekabel 32A kr. 3.600,-
Vinterhjul Kr. 0,-
*Lokal frakt tilkommer  

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake