X
Rekkevidde opptil 353 km!

Maxus e-Deliver 9
Elektrisk varebil

Maxus e-Deliver 9

Maxus e-Deliver 9


Stor plass til last og god komfort for sjåføren i kombinasjon med klasseledende rekkevidde, er blant de store styrkene til elektriske Maxus e-Deliver 9.
e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske føreren med sin gjennomtenkte ergonomi, utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse. Alle som kjører rundt med Maxus e-Deliver 9 vil oppleve personbilkomfort i et kommersielt kjøretøy.
Informasjon
Pris fra 718.746,- **
Aktuelle forhandlere: Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Høydepunkter

  • Varerom: 9,7m3 eller 11m3
  • Nyttelast: opptil 1.200 kg
  • Hengervekt: 1.500 kg
  • Rekkevidde: opptil 353 km (WLTP urban)
  • Batteristørrelser: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt
  • Farger: Hvit eller sølv metallic
  • God plass til 5 europaller (11m3)
  • Elektronisk stabilitetskontroll

Maksimal plass og komfort

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk. Velger du 11 m³ varerom har man mulighet for tre forskjellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh), velger du 9,7 m³ varerom har man mulighet for to forskjellige batteripakker (51,5 kWh og 72 kWh). Bilen har en maksimal lastekapasitet på opptil 1.200 kg, og Maxus e-Deliver 9 tilbyr den plassen du forventer av en varebil i denne klassen. I tillegg til bakdørene, kan varene også lastes med gaffeltruck gjennom sidedører. Varebilen har også en av avansert sikkerhetspakke som inkluderer blant annet adaptive cruise control, blindsonevarsling og filskiftevarsling.

e-Deliver 9 har en rekkevidde på inntil 353 km* (WLTP urban).

Rekkevidde og lading

e-Deliver 9 har en en klasseledende rekkevidde på inntil 353 km (WLTP urban). e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan velge mellom: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt. Velger du bil med batterikapasitet på 51,5 kWt eller 72 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 36 minutter. Velger du batteripakken med 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min.

MAXUS OG ZERO

Maxus er samarbeidspartner med ZERO, en uavhengig, ideell organisasjon, som blant annet jobber for å være en pådriver for å bygge opp det kommersielle markedet for vare- og tyngre utslippsfrie kjøretøy.

Enkelt fortalt – vi ønsker flere utslippsfrie kjøretøy på norske veier. ZERO ønsker å legge best mulig til rette for miljøalternativ.

ENOVA-STØTTE

ENOVA gir støtte til kjøp av elektrisk varebil, samt elbil-ladere. Vi hjelper deg med søknaden!

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake