X
Spar kr 71.500,-

Mazda MX-30
Nå kun 219.900,-

Mazda MX-30

Mazda MX-30


Nå KUN 219.900,-


Kampanjepris gjelder Mazda MX-30 e-Skyactiv EV Exclusive line 145 HK
Spar hele 71.500,-

Pris uten vinterhjul og metallic lakk. Gjelder biler på lager.

Mazda MX-30 er en elektrisk bil som dekker dine hverdagsbehov. Moderne design møter uanstrengt stil med freestyle-dører og et romslig, stilfullt interiør. Gled deg over de unike Mazda-kjøreegenskapene i en SUV som er designet for hverdagen.
Informasjon
Leasing 2951,- per mnd*
Kundefordel 71.500,-
Pris 219.900,- (metallic lakk og vinterhjul er ikke inkludert)) **
Kampanjen er gyldig til 30. september 2023
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
*Leasingpris inkluderer metallic lakk og vinterhjul. Startleie kr 30.000,- 24.000km/3 år. Engangsavgift 16.712,- 6,3% flytende nom. rente. Etableringsgebyr kr 4.790,- Termingebyr (kr 95,-) er inkludert i månedsbeløpet.
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Fem stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest

Mazda MX-30 er tildelt maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest. Mazda MX-30 leverte gode resultater i alle testens underkategorier, men utmerket seg spesielt i kategoriene for beskyttelse av voksne passasjerer og beskyttelse av barn. De gode resultatene er et resultat av kontinuerlige arbeid med å optimere både aktive og passive sikkerhetsfunksjoner.ENERGI FOR AKTIVE DAGER

Hvis du har telefon, smartklokke eller bærbare høyttalere, kjenner du til behov for å lade. De fleste enhetene kan lades over natten, slik at de kan brukes gjennom dagen. Slik er det også med helt nye Mazda MX-30. Lad opp, trekk ut støpselet og kjør. Ha en god dag.

ELEGANT EKSTERIØR

Vakkert håndverk. Vårt KODO-design utformes av mennesker med bileiere som deg i tankene. Resultatet er vår nye elektriske kompakt-SUV, Mazda MX-30: rene linjer, minimalistiske kurver og en moderne bil som bringer deg og dine gjennom dagen med komfort. Og den gjør det med stil – når du åpner Freestyle-dørene, blir det lagt merke til.

VÆR TILKOBLET MED MYMAZDA-APP

ALLTID OG OVERALT

Som Mazda MX-30-eier blir du blant de første til å nyte komforten med våre nye tilkoblede tjenester. For vår første elbil dreier dette seg primært om status for rekkevidde, ladenivå og gjenværende ladetid. Men også om funksjoner som finner bilen eller finner ladestasjoner, eller fjernkontroll av klimaanlegget.

HVOR STORT BATTERI HAR DU BEHOV FOR?

For mange kan det være vanskelig å bestemme hvor stort batteri man trenger i en elbil. Det viktige er å tenke på hvilke behov du har. Ifølge en undersøkelse2 utført i Norge og flere andre Europeiske land av MORI er gjennomsnittlig kjøring per dag omtrent 48 km. Siden batteriet i en elbil er den komponenten som koster mest penger og er tyngst, er det bra om størrelsen på batteriet er tilpasset hvordan bilen skal brukes. Hvis du har muligheten til å lade bilen hjemme eller på jobben, mer eller mindre daglig, avtar behovet for et større batteri enda mer. Mazda MX-30 er designet for hverdagen og har en rekkevidde, målt etter WLTP testsyklus, på 200 km ved kombinert kjøring og inntil 265 km ved bykjøring. Rekkevidde er også avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

INTUITIVE KJØREEGENSKAPER

Det lette batteriet i Mazda MX-30 er konstruert for å dekke dine behov i hverdagen og minimere miljøpåvirkningen. Når du er klar til å kjøre av gårde, kan du se frem til intuitive kjøreegenskaper og en trygg kjøreopplevelse som stimulerer sansene og løfter humøret.

EN EKTE MAZDA

Mazda MX-30 er gjennomsyret av designprinsippene bak Jinba-Ittai. Den spesielt designede elektrisk G-Vectoring Control Plus sørger for presis og reaksjonssikker styring. Og en tilnærmet 50/50 vektfordeling sørger for solide kjøreegenskaper i svinger.

ELEKTRISK FOR DET LANGSIKTIGE PERSPEKTIVET

8 ÅRS BATTERIGARANTI

Mazda MX-30 gir deg en elektrisk kjøreopplevelse med pålitelighet på lang sikt. Med full garanti på batteriet i 8 år eller 160 000 km kan du føle deg trygg på at Mazda går god for kvaliteten i sine elbil-batterier.
 


Mazda MX-30 komb. kjøring: Strømforbruk 19 kWh/100 km, el. rekkevidde 200 km, CO2-utslipp 0 g/km, NOx 0 mg/km. Oppgitt rekkevidde er målt iht WLTP typegodkjenningsstandard. Faktisk rekkevidde avhenger bl.a av kjørestil, last, hastighet, kjøreforhold, temperatur og bruk av komponenter som bruker strøm, f.eks. klimaanlegg, setevarme. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/100 000 km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda Veiassistanse. Tillegg MX-30, 8 år/160 000 km garanti på høyspenningsbatteri. WLTP-testsyklus. Avbildet modell kan avvike fra priseks. Forbehold om trykk/skrivefeil.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake