X
Bestill prøvekjøring nå!

Mazda2
Liten bil med stor kjøreglede

Mazda2

Mazda2


Med reduserte CO2-utslipp og oppgraderte sikkerhetsfunksjoner passer Mazda2 like godt i byen som på landeveien.
Kjør med trygghet takket være oppgraderte i-Activsense sikkerhetsfunksjoner, som autobrems med fotgjengergjenkjenning, filskiftevarsler, tretthetsvarsel og varsel for kryssende trafikk ved rygging.
Informasjon
Pris Fra 241.600,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Den be­ve­ger deg – al­le­re­de før du be­gyn­ner å kjø­re

Mazda2 har både smidighet og stil. En kvikk småbil med et elegant og inspirerende KODO - Soul of Motion-design. Med reduserte CO2-utslipp og oppgraderte sikkerhetsfunksjoner passer den like godt i byen som på landeveien. 

Ta plass i kupeen

Sett deg komfortabelt til rette i de nye setene som reduserer tretthet og gir deg enda mer kjøreglede.

Nytt design, samme størrelse

Mazda2 er designet med nyeste generasjon av vårt KODO - Soul of Motion designspråk. Det har gitt den minste modellen i vårt utvalg et nytt uttrykk som fanger oppmerksomheten ved første blikk.

Ren sinnsro

I vårt Skyactiv Vehicle Architecture-chassis fungerer dekk og seter i perfekt harmoni for å forbedre din kjøreopplevelse ved å redusere støy og vibrasjoner. Nyt den økte komforten i en bedre lyddempet kupé, med kun de lydene du ønsker å høre. 

Forbedret drivstofføkonomi

Mazda M Hybrid, vårt mildhybrid system, absorberer bruker en liten generator som fanger energien som normalt går til spille under bremsing, og lagrer denne energien for bruk til blant annet bilens elektriske systemer. Dette bidrar til å redusere belastningen på motoren og sparer samtidig drivstoff.

Mazda M Hybrid er kun tilgjengelig på Mazda2 med manuelt gir.

For­bedrin­ger fra alle vink­ler

Fra den raffinerte frontgrillen til 16" lettmetallfelger og adaptive LED-hovedlys – 2020 Mazda2 er mye mer enn oppdatert estetikk. Avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert 360° parkeringskamera med parkeringssensorer foran og bak som gjør kjøring og parkering til en fornøyelse. Sett på din favorittlåt på Apple CarPlay™ og kos deg.

Hvor­dan det fø­les å kjø­re Mazda2

Takket være Skyactiv-teknologi, G-Vectoring Control Plus, Mazda mildhybrid og et stadig voksende utvalg av teknologiske funksjoner, gir Mazda2 en kjøreopplevelse som er både inspirerende og komfortabel, med en betryggende følelse av kontroll og et ansvarlig drivstofforbruk. Opplev enda sterkere Jinba Ittai, en følelse av enhet mellom bil og fører.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake