X
Prøvekjør Mazda3 Hatchback!

Mazda3 Hatchback
Sportslig og kraftfull

Mazda3 Hatchback

Mazda3 Hatchback


Mazda3 hatchback gjør inntrykk med kraftfull og inspirerende tilstedeværelse og sterk sportslig appell.
Den er designet for å gi deg følelsen av at du ser på et stykke kunst og ikke bare en bil. Lyset spiller med linjene i karosseriet og gir inntrykk av bevegelse, også når bilen står stille.
Informasjon
Pris Fra 313.700,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

X = Kompromissløs ytelse

Mazda3 er nå tilgjengelig med Mazdas banebrytende Skyactiv-X-motor. Den bruker en helt ny teknologi med kompresjonstenning, som kalles Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI). Motoren bruker mindre drivstoff enn en vanlig bensinmotor, og har høyere effekt. Den har lavere utslipp og høyre ytelser enn en vanlig bensinmotor. Hvorfor inngå kompromisser når du kan kjøre Skyactiv-X?

DET BES­TE AV TO VER­DENER: SK­YAC­TIV-X

Den innovative Skyactiv-X-motoren er det teknologiske høydepunktet i Mazda3: Den første kommersielt tilgjengelige bensinmotoren med SPCCI-tenning (Spark Controlled Compression Ignition) kombinerer det beste av to verdener: fordelene ved både bensin- og dieselteknologi i en ny og unik motor. Den har kraftig dreiemoment, enestående drivstofforbruk og lave CO2-utslipp.

MAZDA M HYBRID

Mazda M Hybrid, vår mildhybrid-teknologi, bruker en liten generator – Integrated Starter Generator (ISG) – til å fange opp energi som normalt går tapt under bremsing. Energien lagres og brukes i bilens elektriske systemer for å redusere belastningen på motoren, spare drivstoff og en smidigere kjøring.

DE­SIG­NET FOR KOM­FORT

Fra nydesignede seter til en chassiskonstruksjon som absorberer vibrasjoner. Alle detaljer i Mazda3 er designet for at du skal føle deg hjemme. Ta plass og nyt kjøreturen.

UTVIK­LET MED FØ­LEL­SE

Det som skiller våre designere og håndverksmestre fra andre, er viljen til å finne former med perfekt skjønnhet. De bruker hendene og former leire for å skape former, linjer og teksturer som gir liv til skjønnheten. Bilen er en fryd for sansene både innvendig og utvendig.

AS­SI­STAN­SE NÅR DU TREN­GER DET

Takket være våre i-Activsense-sikkerhetsteknologier kan du nyte kjøreturen i Mazda3 i trygg forvissning om at passasjerene har det trygt og komfortabelt. Systemer som køassistent (CTS) hjelper deg å identifisere potensielle farer og forebygge kollisjoner. Du får et nærere forhold til din Mazda og til omgivelsene enn noen gang før.

DEN RENES­TE DE­FINI­SJO­NEN AV LYD

I Mazda3 kan du la deg inspirere av det ypperste innen lyd. Bose og Mazda har samarbeidet tett for å studere hvordan fysikk og følelser i kombinasjon kan gi en mer intens nytelse av musikken. Lydanlegget er dypt integrert i bilen og høyttalerne er optimalt plassert, med Bassmatch for utrolig basseffekt.


UTMERKELSER


Anerkjennelse for innovativ design

Helt nye Mazda3 har vunnet Red Dot Design Awards gjeveste pris, «Red Dot: Best of the Best 2019». Utmerkelsen tildeles produktdesign som vurderes å være genuint nyskapende og visjonært.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake