X
Bestill prøvekjøring i dag!

Mazda3 sedan
Sofistikert og elegant

Mazda3 sedan

Mazda3 sedan


Mazda3 sedan imponerer med sin eleganse! Et strømlinjeformet og raffinert karosseri med skarpe og rene linjer ved hjelp av Kodo-design og avanserte Skyactiv-Teknologier.
Mazda3 sedan kommer med Mazdas innovative Skyactiv-X motor som gir mer effekt med mindre drivstoff.
Informasjon
Pris Fra 341.700,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

X = Kompromissløs ytelse

Mazda3 er nå tilgjengelig med Mazdas banebrytende Skyactiv-X-motor. Den bruker en helt ny teknologi med kompresjonstenning, som kalles Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI). Motoren bruker mindre drivstoff enn en vanlig bensinmotor, og har høyere effekt. Den har lavere utslipp og høyre ytelser enn en vanlig bensinmotor. Hvorfor inngå kompromisser når du kan kjøre Skyactiv-X?

DEN RENES­TE DE­FINI­SJO­NEN AV LYD

I Mazda3 kan du la deg inspirere av det ypperste innen lyd. Bose og Mazda har samarbeidet tett for å studere hvordan fysikk og følelser i kombinasjon kan gi en mer intens nytelse av musikken. Lydanlegget er dypt integrert i bilen og høyttalerne er optimalt plassert, med Bassmatch for utrolig basseffekt.

UTVIK­LET MED FØ­LEL­SE

Det som skiller våre designere og håndverksmestre fra andre, er viljen til å finne former med perfekt skjønnhet. De bruker hendene og former leire for å skape former, linjer og teksturer som gir liv til skjønnheten. Bilen er en fryd for sansene både innvendig og utvendig.

Eksteriør

Helt nye Mazda3 Sedan etterlater alltid et elegant og eksklusivt inntrykk. De flytende linjene i profilen understreker den enkle skjønnheten i vår Kodo Design.

AS­SI­STAN­SE NÅR DU TREN­GER DET

Takket være våre i-Activsense-sikkerhetsteknologier kan du nyte kjøreturen i helt nye Mazda3 i trygg forvissning om at passasjerene har det trygt og komfortabelt. Systemer som køassistent (CTS) hjelper deg å identifisere potensielle farer og forebygge kollisjoner. Du får et nærere forhold til din Mazda og til omgivelsene enn noen gang før.

PER­FEKT BA­LAN­SE

Følelsen av balanse er like viktig når du kjører som når du går. Det gir deg trygghet i alle situasjoner. Vi har fått eksperter til å jobbe sammen for å styrke følelsen av at helt nye Mazda3 fungerer som en forlengelse av kroppen, og vi har brukt menneskesentrert teknologi og Skyactiv-Vehicle Architecture for å få dekk, seter og chassis til å fungere harmonisk sammen med deg.      

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake