X
Bestill prøvekjøring nå!

Mazda6 sedan
Elegant og kraftig

Mazda6 sedan

Mazda6 sedan


Mazda6 sedan blir lagt merke til i byen, på jobben og på landeveien, og bilens stilfulle, modne design og gode kjøreegenskaper gir stor eierglede.
Håndverkskvaliteten er godt synlig både utvendig og innvendig. Med neste generasjons teknologi og høyt utviklet KODO – Soul of Motion-design er Mazda6 sedan med på å redefinere kvalitet og raffinement. Len deg tilbake i det eksklusive menneskesentrerte interiøret med skinn, suede-finish og tre, pluss ventilerte forseter som gir ekstra komfort.
Informasjon
Pris Fra 481.200,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

DEN GODE FØ­LEL­SEN, HVER GANG

Med ny, dynamisk design av bakparten og lav profil uttrykker bilen en ny eleganse, som understrekes av vår nyeste farge, Soul Red Crystal. Våre nyeste i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer, gir deg full kontroll og mer kjøreglede enn noen gang. Vår nyeste Skyactiv-Teknologi gir fremragende ytelser og drivstofføkonomi uten kompromisser. Det styrker Jinba Ittai-følelsen, følelsen av samhørighet med bilen. 

Ytel­se og ef­fek­ti­vitet uten kom­pro­mis­ser

Vi har gjennomført en omfattende videreutvikling av kjøredynamikk og ytelser for nye Mazda6 Sedan for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre for fører og passasjerer. Våre nyeste Skyactiv-motorer har teknologi som gir smidig og rask start når du står stille, helt uten forsinkelse eller nøling, og med presis kontroll. Vår fremragende G-force-teknikk, kombinert med forbedringer med reduksjon av støy og vibrasjoner, gir en god følelse av trygghet og kjøreglede.

KODO – Soul of Motion-design

Silhuetten til nye Mazda6 Sedan vekker oppmerksomhet med sine uttrykksfulle kurver, nydesignet bakpart og utpreget lav profil. Vår unike KODO – Soul of Motion-design uttrykker kraftfull og dynamisk bevegelse.

IN­GENI­Ø­RENS VI­SJON

Vi har designet nye Mazda6 for den entusiastiske bilføreren. Eksteriøret er designet med dynamikk, slik at bilen uttrykker bevegelse selv når den står stille. Det samme temaet går igjen i kupeen. Følelsen av bevegelse og entusiasme er merkbar så snart du setter deg inn. Et førermiljø hvor du kan konsentrere deg om inspirerende kjøreopplevelser.

Optimal sikt i mørket

Mada6 Optimum har LED-frontlys med 20 individuelle soner pr lykt som blender automatisk ned deler av fjernlystet der hvor andre trafikanter befinner seg. Det gjør at du ikke blender motgående trafikk og hele tiden får en god siktstrekning under den mørke tiden på året.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake