X
Bestill prøvekjøring i dag!

Mazda6 stasjonsvogn
Familiens favoritt!

Mazda6 stasjonsvogn

Mazda6 stasjonsvogn


Mazda6 stasjonsvogn er en elegant og allsidig bil som raskt blir en del av din aktive og krevende hverdag.
Med Mazdas KODO – Soul of Motion-design, neste generasjons teknologi og et nytt og eksklusivt interiør, er stasjonsvogn-modellen romslig og fleksibel, og den håndterer alle oppgaver. Weekender og turer med familie og venner med komfort og kjøreglede, spesielt med de ventilerte forsetene. Den oppsiktsvekkende stylingen formidler eksklusiv og moden design som fremheves av våre nye signaturfarger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic.
Informasjon
Pris Fra 398.200,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

DET VANS­KE­LIGS­TE ER Å SET­TE FRA SEG BI­LEN

Mazda6 stasjonsvogn håndterer alle utfordringer. Vi har designet vår mest avanserte Skyactiv-Teknologi for å bringe Jinba Ittai-følelsen av samhørighet med bilen til et nytt og inspirerende nivå. Motorteknologien gir rask respons på dine kommandoer, kombinert med friske kjøreegenskaper, presis styring og vår aller mest raffinerte og komfortable kjøreopplevelse.

Elsker tidlige morgener

Klokken 07:00. Tenk deg at du kjører opp på fjellet en tidlig morgen, kommer frem og er full av energi. Det er følelsen du får i Mazda6, utstyrt med Mazdas i-ACTIV firehjulsdrift. Den gjør kjøringen til en fryd, uansett vær og veistandard.

DEN PER­FEK­TE TO­TAL­PAK­KEN

Familieturer, langweekender eller bare en rask tur til byen blir en god opplevelse takket være kjøregleden i nye Mazda6 stasjonsvogn. Våre dyktige håndverksmestre og designere brukt hendene og formet hver eneste linje og kurve og med KODO – Soul of Motion-design stråler den modenhet og eleganse. 

Mazda6 stasjonsvogn gir et slående førsteinntrykk.

Bilens linjer og former formidler raffinement og modenhet med  KODO - Soul of Motion-design , og våre håndverksmestre og designere har blåst liv i den. Den støydempede kupeen er bygget opp rundt deg med materialer av beste kvalitet. 

IN­GENI­Ø­RENS VI­SJON

"Vi har designet nye Mazda6 for den entusiastiske bilføreren. Eksteriøret er designet med dynamikk, slik at bilen uttrykker bevegelse selv når den står stille. Det samme temaet går igjen i kupeen. Straks du setter deg inn opplever du bevegelse og entusiasme. Et førermiljø hvor du kan konsentrere deg om inspirerende kjøreopplevelser."

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake