X
2021 modell!

Mazda CX-3
Ny modell i 2021

Mazda CX-3

Mazda CX-3


Mazda6 sedan blir lagt merke til i byen, på jobben og på landeveien, og bilens stilfulle, modne design og gode kjøreegenskaper gir stor eierglede.
Håndverkskvaliteten er godt synlig både utvendig og innvendig. Med neste generasjons teknologi og høyt utviklet KODO – Soul of Motion-design er Mazda6 sedan med på å redefinere kvalitet og raffinement. Len deg tilbake i det eksklusive menneskesentrerte interiøret med skinn, suede-finish og tre, pluss ventilerte forseter som gir ekstra komfort.
Informasjon
Pris Fra 307.400,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

FOR DE MER UR­BANE

Kjøreglede har alltid vært fokus i Mazda CX-3. Med raffinert stil, førsteklasses håndverkskvalitet og sportslige egenskaper - takket være vår nyeste Skyaktive-teknologi – er den gode kjøreopplevelsen tatt til nye høyder i  2021 Mazda CX-3.

ROMSLIG, MEN KOMPAKT

Mazda CX-3 har en perfekt størrelse, skapt for bylivet.

KODO-DESIGN

Vårt prisbelønnede Kodo-design gir et slående inntrykk.

 

POLYMETAL GREY METALLIC

En ny farge som setter Mazda CX-3 i et perfekt lys.

 

DE­SIG­NET FOR Å SKA­PE GLE­DE

Alle funksjoner og teknologi i 2021 Mazda CX-3 tjener ett eneste formål: skape den perfekte og komfortable kjøreopplevelsen. Opplev båndet mellom deg og bilen din. Vi kaller denne følelsen Jinba Ittai.ET BE­HA­GE­LIG STED Å VÆRE

Vi lever i en verden full av lyd. Derfor er kupéen i 2021 Mazda CX-3 et sted hvor du kan trekke deg tilbake. Den er forbedret med ny isolasjon som demper vei- og vindstøy, og vi har også endret hjulopphenget for å skape en virkelig komfortabel kjøreopplevelse.

TRYGG­HET I ALLE FUNK­SJO­NER

Vi vil at du skal ha den beste opplevelsen i Mazda CX-3. Derfor er den utstyrt med innovative sikkerhetsfunksjoner og teknologier som gir beskyttelse og assistanse, og som lar deg kjøre med trygghet og komfort, også på ukjente, travle eller på steder med dårlig belysning.

AVAN­SERT, SMART CITY BRA­KE SUPPORT (SBS)

Rushtrafikk kan være en utfordring selv for de mest erfarne bilførerne. Vår Autobrems, Smart City Brake Support (SBS) bidrar til å unngå frontkollisjoner under kjøring i bygater eller i tett trafikk.

ADAP­TIV CRUI­SE CON­TROL

Adaptiv cruise control bidrar til å holde avstanden til bilen foran, og regulerer automatisk bilens hastighet slik at kjøringen blir mer komfortabel.

UTMERKELSER

Med Mazda CX-3 har vi lykkes i å perfeksjonere kjøreopplevelsen med design, teknologi og kjøreegenskaper. Og utmerkelsene vi har mottatt bekrefter dette. Men vi hviler ikke på laurbærene. Vi vil fortsette å utfordre, og til syvende og sist er din kjøreopplevelse det eneste som betyr noe for oss.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake