X

Mazda CX-30
Designet for fleksibilitet

Mazda CX-30

Mazda CX-30


Mazda CX-30 er en familiebil med vakre linjene til en coupe og de robuste egenskapene i en SUV. Liten nok utvendig for smidig bykjøring, men stor nok innvendig til weekendtur.
En bil som er dynamisk og inspirerende å kjøre, men som likevel tilbyr masse komfort og sikkerhet.
Informasjon
Pris Fra 380.500,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Design og håndverk

Mazda CX-30 har en gjennomført design både innvendig og utvendig – fra de flytende eksteriørlinjene til det eksklusive håndverket i interiøret, og med menneskesentrert design som setter deg i sentrum.

Innvendig plass

Den romslige kupeen har fremragende komfort for alle i bilen, også på de lange reisene. Uansett hvor du sitter, har du god plass for ben, skuldre og hode – komfort til alle.

Smart tilkobling

Vårt eget allsidige Mazda Connect-system fungerer sømløst med Apple CarPlay® og Android Auto™ slik at du på en smart og sikker måte holder kontakten med dine via talekommandoer eller HMI Commander.

KRAFTFULL OG DRIVSTOFFØKONOMISK

Mazdas Mildhybrid gir forbedret drivstofføkonomi og lavere utslipp: Et 24-volt lithium-ion-batteri lagrer energien som genereres under bremsing, og bruker den for å støtte den allerede meget effektive Skyactiv-motoren. Mer effekt, mindre drivstoff

SKJØNNHETEN I Å SI MER MED MIND­RE

Designen i det lyse og romslige interiøret skaper en komfortabel atmosfære for fem personer, med frihet til å bevege seg, samhandle og ha god oversikt – og dere kan ta med rikelig med bagasje i det store, allsidige bagasjerommet.

SMART BAGASJESYSTEM

Hva er fordelene?

  • Et innovativt, 3-veis sammenleggbart system, som kan brukes for å skape praktiske skillevegger i bagasjerommet
  • Kan plasseres vertikalt inntil siden for å få tilgang til hele lasterommet, eller tas ut
  • Systemet gir et flatt gulv ved nedslåtte seter som gir optimal langsgående lastemulighet
  • Kan trygt lagres rett under det sammenleggbare gulvet

EN INTUITIV OG PRAKTISK MÅTE Å PLASSERE BAGASJEN PÅ

Mazdas nye Smart bagasjesystem ble utviklet for å gi mer bagasjevolum og større fleksibilitet: Det holder handleposene oppreist og hindrer at ting ruller rundt.

SK­YAC­TIV-MO­TO­RER FOR YTEL­SE OG ØKO­NO­MI

Skyactiv-motorene er lettere og mer drivstofføkonomiske enn vanlige motorer og har en perfekt kombinasjon av ytelser og forbedret økonomi. Våre Skyactiv-teknologier hjelper deg med å spare penger på drivstoff og gir samtidig økt effekt med fremragende kjørekarakteristikk.

VI IN­TRO­DU­SE­RER MAZDA CX-30 100TH AN­NI­VER­SA­RY SVP

Vi feirer 100 år med noen helt spesielle modeller, og et estetisk tilbakeblikk på vår aller første personbil. Mazda CX-30 100th Anniversary Special Edition er en feiring av både Mazda CX-30 med sine smekre coupe-linjer og det tøffe SUV-uttrykket, og av Mazda R360 som den hentet sin inspirasjon fra.

Utmerkelser

Mazda CX-30 har blitt tildelt de maksimale fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester. Mazda CX-30 leverte meget gode resultater i alle testenes underkategorier - beskyttelse for voksne, barn, fotgjengere og sikkerhetsassistanse.

Mazda CX-30 har også vunnet prisen "2019 Golden Steering Wheel" i kategorien "Kompakt SUV" for kjøretøy opptil 4.4 meter. Vår nyeste SUV får sin aller første utmerkelse i en av bransjens viktigste leserundersøkelser. 

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake