X
Kompakt-SUV

Mazda CX-5
Perfekt kompakt-SUV

Mazda CX-5

Mazda CX-5


2021 Mazda CX-5 er en perfekt familiebil som kombinerer de nyeste tekniske løsningene for reaksjonssikre kjøreegenskaper med oppgradert interiørdesign og infotainment-system.
2021 Mazda CX-5 er en kompakt-SUV som byr på en god kjøreopplevelse med høy sikkerhet og komfort for alle i bilen.
Informasjon
Pris Fra 458.900,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Off-Road Traction Assist

Med høyt dreiemoment for røft terreng vil Mazdas intelligente firehjulsdrift forhindre tap av grep ved å sende riktig dreiemoment til riktig sted og til riktig tid.

KOMFORT FOR ALLE

Langtur med familien betyr komfort for alle, med romslig og komfortabelt interiør og de nyeste innovative sikkerhetsdetaljene som gjør turen til en trygg opplevelse.

BAGASJEVOLUM

Med opptil 1620 liter bagasjeplass kan du laste inn alt du trenger, uansett og om turen går til en by eller ut i villmarken.

Mazda Connect

Den 10,25" store berøringsskjermen og HMI-commander gir deg enkel bruk av DAB-radio eller sosiale medier og tekstmeldinger, takket være 7. generasjons Mazda Connect.

FIREHJULSDRIFT (AWD)

Ytelse

Mazdas i-Activ AWD-system overvåker kontinuerlig alle forhold på veien og i omgivelsene med 27 sensorer. Nå er også Off-Road Traction Assist inkludert, slik at du kan føle deg enda tryggere ved kjøring i røft terreng.


OPP­LEV KOM­FORT OG UN­DER­HOLDNING PÅ VEI­EN

Opplev Mazda CX-5 for å finne ut hvorfor den har fått så mange utmerkelser som en av de beste i segmentet familie-SUV. Oppdag hvor inspirerende den er å kjøre og opplev den gode komforten – for store og små.BEDRE DRIVSTOFFØKONOMI MED SYLINDERDEAKTIVERING

En motor som går på alle sylindre er ikke alltid det mest effektive: Mazdas teknologi for sylinderdeaktivering gjør det mulig å deaktivere sylindre når de ikke trengs for bedre drivstofføkonomi, samtidig som de smidige kjøreegenskapene opprettholdes.

TIDLØS DESIGN

Med premium Kodo: Soul of Motion-design ble Mazda CX-5 raskt en bestselger da den kom på markedet i 2012. Denne familie-SUVen er designet for å gi ren kjøreglede og god komfort for hele familien.

UN­DER­HOLDNING, KOM­MUNI­KA­SJON OG TJE­NES­TER

Apple Car Play sørger for at du er tilkoblet i din 2021 Mazda CX-5. Med alt fra kart og sosiale medier til musikk og podkaster kan du reise dit du vil mens du holder deg oppdatert eller bare nyter favorittlåtene dine.

TILKOBLEDE TJENESTER

MyMazda-appen gir deg praktiske tjenester som mulighet for fjernstyring av enkeltelementer, sikkerhetsvarsel, bilstatus, ruteplanlegging og mye mer. Appen gir deg også oversikt over din vedlikeholdsplan, servicehistorikk og enkel tilgang til å bestille tid hos din forhandler. 

Apple Car Play

Mazda har allerede et stort utvalg av tilkoblede tjenester, og det kan utvides ved å bruke Apple-enheter. Få tilgang til favorittmusikken din, meldinger og navigasjonsapper eller bruk talestyring – hele tiden med hendene på rattet.

Sørg for fa­mi­li­ens sik­ker­het

Seks kollisjonsputer og oppgradert kollisjonssikkerhet sørger for best mulig sikkerhet for deg og de du er glad i. Bilens Skyactiv-Karosseri har spesielle forsterkninger som absorberer og leder vekk kollisjonskrefter for å redusere deformeringen av kupeen ved en kollisjon.

ADAPTIVT FRONTLYSSYSTEM

Mazdas adaptive frontlyssystem (AFS) justerer lysfordelingen etter bilens hastighet og retning, slik at lyktene alltid lyser den veien du kjører. Dette gir bedre belysning og gjør kjøringen mindre anstrengende for føreren.

INNBRUDDSALARM

Beskytt familiebilen med et anti-tyverisystem som er basert på ultralydsensorer. Det kompakte systemet aktiveres automatisk når bilen låses med originalnøkkelen.

Mazda CX-5 ER BLANT DE BESTE PÅ MARKEDET

Med Mazda CX-5 har Mazda lykkes med å perfeksjonere kjøreopplevelsen med design, teknologi og kjøreegenskaper. Det bekreftes av utmerkelsene bilen har vunnet. Men vi gir oss ikke med det. Vi fortsetter å utvikle, forbedre og finslipe bilene våre i jakten på den aller beste kjøreopplevelsen.
Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake