X
Bestill prøvekjøring

Mazda MX-5 RF
Uendelig kjøreglede!

Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF


Mazda MX-5 er en legendarisk roadster. Med et perfekt uttrykk for sportslig eleganse og førerorientert design føles 2021 Mazda MX-5 RF som en forlengelse av kroppen.
Mazda MX-5 RF skaper enhet mellom føreren og bilen, og du er alltid klar for nye kjøreopplevelser.
Informasjon
Pris Fra 381.000,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

JINBA ITTAI – ET DYNAMISKE BÅND

Hos Mazda betyr Jinba Ittai harmonien mellom fører og bil som vi oppnår med førersentrert design og de responsive kjøreegenskaper, som gjør at bilen føles som en forlengelse av kroppen.

OPPLEV KODO: SOUL OF MOTION-DESIGN

Vår Kodo: Soul of Motion-designfilosofi fanger essensen i bevegelsene og gir deg lyst til å sette deg bak rattet i en bil med vakre proporsjoner, flytende linjer og dramatiske konturer.

VI INTRODUSERER: DEEP CRYSTAL BLUE

Den er klar, livfull og kraftig: Fargen Deep Crystal Blue fremhever linjene i Mazda MX-5 RF. 

17" FELGER

Felger med stil understreker energien og den perfekte balansen i karosseriets design.

HARD-TOP

13 sekunder til åpen bil: den hurtigåpnende og helautomatiske hard-top-en leverer enda bedre varme- og lydisolasjon for kjøreglede året rundt.

ELEGANTE LED-LYKTER

Attraktive LED-frontlykter bidrar til et friskt og moderne utseende og utmerket sikt.Underholdning, kommunikasjon og tjenester

Via Apple Car Play og Android Auto kan du være tilkoblet til din bil og få tilgang til alt fra kart, sosiale medier til musikk og podkaster. Reis dit du vil mens du holder deg oppdatert eller bare nyter favorittlåtene dine.

BOSE LYDANLEGG

Våre lydteknikere har utformet dette systemet i samarbeid med Bose for å få frem den unike akustikken i Mazda MX-5 RF. Bose-lydanlegget gir en rik og fyldig lydopplevelse og plasserer deg i sentrum for musikken. 

BILSTEIN STØTDEMPERE

Bilstein støtdempere gir Mazda MX-5 til neste nivå med enda bedre kontroll, mer banebil-følelse og et sportsligere uttrykk med mindre bakkeklaring – uten at kjørekomforten ofres.

SKYACTIV-TEKNOLOGI

Våre kraftfulle og dynamiske Skyactiv-motorer leverer høye ytelser og fremragende drivstofføkonomi, og de oppfyller strenge utslippskrav.

I-ACTIVSENSE

Vår i-ACTIVSENSE avanserte sikkerhetsteknologier gir deg trygghet med en rekke innovative funksjoner, som for eksempel Autobrems, Smart City Brake Support og Filskiftevarsler. Alt dette gir deg trygghet og fullt utbytte av kjøreopplevelsen.

Elsket av fans og eksperter

Mazda MX-5 RF 2021 har vunnet et stort antall priser i løpet av sine 31 år med dominans i roadster-kategorien – og det tar ikke slutt. I 2021 og i årene fremover blir Mazda MX-5 stadig bedre, og den har sterk appell til bilførere verden rundt med sitt fokus på lavere vekt og mer effekt. Dette kombineres med Kodo-design og overraskende komfort.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake