X
Bestill prøvekjøring

Mazda MX-5 roadster
Ekte kjøreglede!

Mazda MX-5 roadster

Mazda MX-5 roadster


Den inspirerende opplevelsen av å kjøre en Mazda MX-5 har gjort mange til entusiaster, men bilens ubestridte appell skyldes også den ikoniske utformingen.
Med sine vakre proporsjoner og flytende linjer erobrer vårt KODO – Soul of Motion-design dine sanser, allerede før du setter deg bak rattet.
Informasjon
Pris Fra 355.000,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

DET DYNAMISKE BÅNDET – JINBA ITTAI

I Mazdas tolkning refererer det Japanske uttrykket “Jinba Ittai” til båndet mellom føreren og bilen. Den førersentrerte designen og de responsive kjøreegenskapene i Mazda MX-5 får deg til å føle at bilen er en forlengelse av kroppen.

KODO: SOUL OF MOTION-DESIGN

Mazdas unike “Kodo: Soul of Motion” design skaper vakre proporsjoner, flytende linjer og dramatiske konturer – som fanger essensen i bevegelsene og lokker deg til å sette deg bak rattet.

17" FELGER

Felger med stil som uttrykker energien og fremhever den lave, sportslige stilen.

ADAPTIVE LED-HOVEDLYS

Optimal, homogen belysning av veien for forbedret sikkerhet under alle forhold.

SOFT-TOP

En elegant svart soft-top skaper en sammenhengende design sammen med enhver eksteriørfarge.

BLI ETT MED VEIEN

2021 Mazda MX-5 er mer enn en sportsbil. Den er mesteren blant roadstere. Denne sportslige utgaven er trofast mot mottoet «mer effekt, lavere vekt» og viderefører det karakteristiske båndet mellom bil og fører som kjennere av Mazda MX-5 forventer. Bli ett med veien – med stil og komfort.

APPLE WIRELESS CARPLAY™ OG ANDROID AUTO™

Android- og iPhone-brukere kan hente frem musikk, kart og andre apper via talestyring eller HMI Commander. Hva er nytt: iPhone-brukere kan koble seg til systemet trådløst.

VI IN­TRO­DU­SE­RER MAZDA MX-5 100TH AN­NI­VER­SA­RY SVP

Vi feirer hundreårsjubileet vårt med flere spesialutgaver som er inspirert av vår aller første personbil. Mazda MX-5 100th Anniversary Special Edition er en feiring av dagens Mazda MX-5, 2021 og av Mazda R360, som den henter inspirasjon fra.

BILSTEIN STØTDEMPERE

Bilstein støtdempere gir mindre bakkeklaring for Mazda MX-5, med sportsligere uttrykk, bedre kontroll og mer følelse av banebil – uten at komforten ofres.

SKYACTIV-TEKNOLOGI

De kraftfulle og dynamiske Mazda Skyactiv-motorene leverer høye ytelser og fremragende drivstofføkonomi, og de oppfyller strenge utslippskrav.

I-ACTIVSENSE

i-ACTIVSENSE avanserte sikkerhetsteknologier gir trygghet med mange innovative funksjoner, som for eksempel Autobrems, Smart City Brake Support og Filskiftevarsler. Alt dette gir deg trygghet og en bedre kjøreopplevelse.

Favoritt blant fans og jury

Mazda MX-5 har vunnet et stort antall priser i løpet av sine 31 år med dominans i roadster-kategorien – og det tar ikke slutt. Fra dag én har Mazda MX-5 blitt stadig bedre, og den har sterk appell til bilførere verden rundt med sitt fokus på lavere vekt og mer effekt. Dette kombineres med Kodo-design og overraskende komfort.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake