X
Hydrogen-elektrisk!

NEXO
Hydrogenelektrisk SUV

NEXO

NEXO


Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.
Nexo er en unik hydrogenelektrisk SUV som kombinerer toppmoderne teknologi og futuristisk design med lang rekkevidde.
Informasjon
Pris Fra 670.900,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Effektiv.

Med en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) og verdens mest effektive brenselcelleteknologi, stiller Nexo i en klasse for seg.

Strømlinjeformet.

Nexos aerodynamiske utforming skaper assosiasjoner til vann, som er det eneste utslippet fra denne bilen.

Avansert.

Nexo er utstyrt med avanserte tilkoblingsmuligheter og nyttige funksjoner som gir deg enkel tilgang til det du trenger.

Renser luften.

Nexo har ingen andre utslipp enn vann. I tillegg renser den luften mens du kjører. Siden brenselcellene trenger renset luft, fjerner Nexos luftfilter mikropartikler fra luften. Den rensede luften som ikke brukes i brenselcellene, slippes ut og gjør uteluften renere. Berøringsskjermen viser mengden renset luft og oppnådd CO2-reduksjon.

Futuristisk utvendig design.

Designet til Nexo er strømlinjeformet og elegant.

Smart teknologi med stilrent design.

Det elegante designet til Nexo er optimert med blant annet flere aerodynamiske elementer som bidrar til høy energiutnyttelse. Luftmotstandskoeffisienten er redusert fra 0,350 til 0,329 sammenlignet med hydrogenbilen ix35.

Luftkanal i D-stolpene.

Det aerodynamiske designet med lang hekkspoiler og skjult vindusvisker bak reduserer luftmotstanden og forlenger linjene i takdesignet.


Dørhåndtak i flukt med karosseriet.

Dørhåndtakene i flukt med karosseriet gir Nexo et strømlinjeformet utseende. Du kan skyve dem ut ved behov, og de trekkes inn igjen når hastigheten når 3 km/t.

 

Innvendig design.

Kupeen til Nexo er pen og praktisk med alle funksjoner lett tilgjengelige og all informasjon godt synlig. På den svevende midtkonsollen kan du utføre alle innstillinger uten å ta blikket fra veien.

Stor skjerm.

Den 12,3-tommers berøringsskjermen viser navigasjonssystem, infotainmentsystem, klimaanlegg og informasjon om energiforbruk. Apple CarPlay™ og Android Auto™.


Den romsligste i klassen.

Med et bagasjeromsvolum på 461 liter har du rikelig med plass i Nexo. Når setene er lagt ned, er det plass til hele 1 466 liter i bagasjerommet.


Toppmoderne teknologi.

Hyundai er igjen først ute innen utviklingen av hydrogenbiler. Med Nexo, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen. Det er takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet, som vi har utviklet selv.

Avansert brenselcelleteknologi.

Nexo er en bil med innovativ brenselcelleteknologi for fremtiden.


Regenerativ bremsing.

Ved å bruke elmotoren til å bremse bilen gjenvinner Nexo energi til å lade batteriet og opprettholde ladenivået.


Fylle tanken.

Det tar bare 5 minutter å fylle tanken på Nexo. Det gir denne miljøvennlige bilen en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP).Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Nexo er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Nexo med en garanti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake