X
1500 kg hengervekt!

Suzuki S-Cross 4x4 Hybrid
Fra 369.900,-

Suzuki S-Cross 4x4 Hybrid

Suzuki S-Cross 4x4 Hybrid


En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere Boosterjet turbomotor med hybridteknologi – og nå også med automatgir! S-Cross 4×4 Hybrid har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt. S-Cross trekker 1.500 kg hengervekt.


Hybridteknologi


S-Cross 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Informasjon
Leasing 2.494,-* per mnd*
Pris Fra 369.900,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik og Sandefjord
*Dette gjelder S-Cross 4×4 130HK Hybrid, metallic lakk, Norgespakke og vinterhjul.
Betingelser:

36mnd/30.000 km totalt
Startleie: kr. 75.000,- inkl. mva.
Etableringsgebyr: kr. 5.363,- inkl. mva.
Totalpris: kr. 170.159,-

I tillegg kommer årsavgift og forsikring.
Lokal frakt tilkommer.
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i oppoverbakke.


I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki S-Cross 4×4 Hybrid har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):

Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Radar Brake Support (RBS):

Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet. Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake