X

Kona ELECTRIC / Levering til sommeren

Kona ELECTRIC
Kjøp nå og få med
vinterhjul!

Kona Electric premium
kun 402.000,- 

Bestill
i dag!

BESTILL bil INNEN 30. juni, og få med vinterhjul!

Valgfrie tillegg:

  • Soltak: kr. 10.000,-
  • Skinn: kr. 10.000,-

 
Den nye kona har en rekke oppgraderinger, og lavere pris

Den oppgraderte versjonen av KONA electric har fått en rekke oppdateringer som gjør den til en enda mer attraktiv modell. KONA electric får blant annet appstyring, raskere hjemmelading og leveringstiden er kortere. Og ikke minst; 449 kilometer* rekkevidde til en lavere pris!

MER UTSTYR, FORTSATT DEN FANTASTISKE REKKEVIDDEN

Med ny og raskere ombordlader som tilvalgsmulighet vil de 449 kilometerne* med rekkevidde være enda mer tilgjengelig enn før. KONA electric får fra modellår 2020 11 kW-trefas ombordlader som tilvalgsmulighet, som betyr at man kan lade bilen enda raskere hjemme. Ved å komplimentere dagens 7.2 kW-enfas ombordlader med denne reduserer man ladetiden med opptil 23 prosent fra minimum 9 timer og 35 minutter, til minimum 7 timer og 25 minutter.

- Enda raskere hjemmelading bidrar til å gjøre KONA electric mer attraktiv for stadig flere. Dette er en bil som faktisk leverer på rekkevidde, og som går mye lenger enn det meste annet. KONA har fordelen av god plass til fire personer, og med takrails har aktive familier gode muligheter til å få med seg det de trenger av utstyr, sykler eller ski på ferietur, sier Knudsen i Hyundai.

I tillegg får nye KONA vårt splitter nye infotainmentsystem med 10,25’’ skjerm og navigasjon som har full støtte for telemetri med vår Bluelink® appstyring og eCall. Med Bluelink® kan du enkelt styre funksjoner som klimaanlegg og dørlåser fra smarttelefonen. Som KONA electric-eier vil du i tillegg kunne starte og slå av motoren fra Bluelink®-appen. Man kan naturligvis også sjekke batteristatusen fra smarttelefonen sin, så vel som å styre lading og eventuelle planlagte ladeperioder.

SIKKERHET I FØRERSETET

Oppdaterte KONA electric er også vår andre modell som lanseres med eCall, og følger dermed nye IONIQ electric. Nødanropssystemet eCall sørger for at bilen automatisk ringer 112 om airbagene løses ut. Man kan også gjør et nødanrop manuelt via en knapp i takkonsollen. Viktig informasjon om bilen, tidspunkt for ulykken, hvilken retning man kjørte i, og om airbager eller andre trykksensorer er utløst, sendes automatisk til nødetatene.

I tillegg til disse tjenestene er Hyundai Live inkludert i biler med navigasjonssystem. Med Hyundai Live har man alltid tilgang til oppdatert informasjon om ladepunkter og ladestasjoner, trafikk, fotobokser (der dette er tillatt), parkering, forhandlere i nærheten, vær, samt live interessepunktsøk. Som om ikke det var nok får navienheten på 10,25’’ støtte for skybasert talestyring på seks språk. Støtte for Android Auto og Apple CarPlay er standard uansett om man har navigasjon eller ikke, og bilen har støtte for multi-bluetooth hvor flere telefoner kan være tilkoblet samtidig.

Kjøp kona electric i dag - pris fra kun 356.000,- (life)

 
Hyundai gir 5 års fabrikkgaranti uten kilometerbegrensning for biler som er kjøpt gjennom en autorisert Hyundai-forhandler. Fremdriftsbatteriet har en garanti på 8 år/160.000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først. Kona Electric har et strømforbruk på 14,7 kWh/100 km (blandet kjøring) og et CO2-utslipp på 0 g/km (blandet kjøring). Over 480 km rekkevidde: Basert på WLTP. Gjelder Kona Electric produsert fra mars 2020, fabrikklevert med nye Michelin Primacy 4-dekk. Rekkevidden kan variere avhengig av underlaget, kjørestilen din og temperaturen. Priser kan justeres uten varsel. Med forbehold om feil og prisendringer. Kampanjeperiode 01.mai - 30. juni 2020.
 

Kontakt oss
Gå tilbake