X
Den perfekte familiebilen!

Maxus Euniq5
Elektrisk 7-seter

Maxus Euniq5

Maxus Euniq5


Med 7-seter, rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban)* og mulighet for både takstativ og tilhenger, er Euniq MPV den perfekte elektriske familiebilen.
Her kan hele familien enkelt få blitt med på hverdagens eventyr. Bilen går fra 0-100 km/t på 9,5 sekunder og har CCS ladestandard.
Informasjon
Pris fra 399.900,- **
Aktuelle forhandlere: Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Sikkerhet

Maxus Euniq MPV har et svært høyt utstyrsnivå og har en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner.
Bilen har blant annet:

  • Emergency Brake Assist (EBA)
  • Electronic Stablility Control (ESC)
  • Automatic Emergency Braking System(AEB)
  • Blindsonevarsling
  • Adaptiv Cruise Control

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq 7-seter med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen. 

Rekkevidde og forbruk

Lenge har ønsket om å kjøre til hytta med hele familien på elektrisk vis vært en fjern drøm. Kombinasjonen av tilstrekkelig bagasjeplass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift har tidligere vært forbeholdt biler i millionklassen. Frem til nå!

Med en klasseledende rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban), er Maxus Euniq et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i dekk og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus. Oppgitt rekkevidde avhenger av valg av batteripakke og størrelse på varerom.

Lading

Maxus Euniq har batterikapasitet på 52,5 kWt. Ladetiden med DC-tilkobling regnes til ca. 30 minutter, og ca. 8 timer med AC-tilkobling. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

Nødladeren som følger med fra Maxus kan trekke maksimalt 10A fra stikkontakten din.

  

Maxus og Elbilforeningen

Elbilforeningen og Maxus har som felles mål å gi elbil-kunder den beste starten som el-bilist, gjennom god informasjonsflyt og fordeler for deg som kjøper elbil. Derfor har vi inngått et samarbeid med Elbilforeningen, hvor alle som kjøper Maxus personbiler mottar startpakke og et års gratis medlemskap i Elbilforeningen.

 

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake