Gjermundsen Auto

Tønsberg

Dekk

Trenger du dekk? Sjekk våre priser først!

Gjermundsen er medlem av dekkjeden   Dekkmann   og har et stort varelager med dekk. For deg som kunde betyr det meget lave priser og rask montering av dine nye dekk! Vi har jobbet med dekk i over 75 år, og har solid kompetanse for å finne riktige dekk til bilen din.

Dekkmann

Vi fører dekk i alle prisklasser:

Premium dekk 
I premium dekk kategorien finner man kvalitetsdekk som har topp sikkerhet i form av kjøre- og bremseegenskaper. Premium dekk er utviklet med siste teknologi og gir lite dekkstøy. Eksempler på dekkmerker i denne kategorien er   Continental   og   Michelin  .

Quality dekk 
I quality dekk kategorien finner man dekk med velprøvd og miljøvennlig teknologi, god komfort og gode kjøreegenskaper til gunstig pris. Eksempler på dekkmerker i denne kategorien er   General  Semperit   og   Pirelli  .

Budget dekk 
I budget dekk kategorien finner man rimeligere dekk med god balanse mellom kvalitet og pris. Eksempler på dekkmerker i denne kategorien er Sportiva, Maxxis og  Marshal.

 

Merkeoversikt:

Continental logo  

Continentals dekk er konstruert med tanke på kjøreglede, drivstofforbruk og miljø -men fremfor alt sikkerhet og kortest mulig bremselengde. At det har lykkes, bekreftes i et stort antall dekktester gjort over flere år der Continental oftest er på toppen av listen.

Med en omsetning på €33,3 mrd i 2013, er Continental en av verdens største leverandører til bilindustrien. Som leverandør av blant annet bremsesystemer, chassis-komponenter, bilelektronikk, dekk, sikkerhetssystemer og tekniske slanger bidrar Continental til økt trygghet i trafikken samt global klimasikkerhet. Selskapet er også en ekspertpartner for nettverkskommunikasjon mellom biler. Continental har omtrent 180.000 ansatte i 49 land. 
Mer om Continental dekk >

 

Michelin logo

Michelin har velkjent kvalitet fra en av verdens største produsenter. Michelin produserer dekk til alle typer rullende materiell, og er meget sterke innen dekk til kommersielle kjøretøy. 
Mer om Michelin dekk >

 

GeneralTire logo

Med sin Amerikanske opprinnelse har General Tire vist sin evne til å konkurrere i den stadig skiftende dekkbransjen med produksjon- og teknologifremskritt i nesten 100 år. General Tire har et bredt utvalg av solide og holdbare dekk for personbiler, varebiler, SUV og 4x4, og fortsetter den lange tradisjonen med å være kundenes valg når det kommer til kvalitet, verdi og ytelse. 
Mer om General dekk >

 

Pirelli logo

Pirelli er særlig kjent for sine sportsdekk. Pirellis ultra high performance (UHP) dekk har mange tilhengere blant bilentusiaster. Merket har også en meget sterk linje innenfor det sterkt voksende SUV-segmentet; både sommer og ikke minst vinter. 
Mer om Pirelli dekk >

 

Semperit logo

Mer om Sempreit dekk >

 

Sportiva logo

 

Maxxis logo

Mer om Maxxis dekk >

 

Marshal logo

Mer om Marshal dekk >

 

Ring eller send oss en mail for et knallkjøp på dekk!

Lei av å skifte dekk? Prøv vårt dekkhotell

 

Dekkmann

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Tor Helge Nielsen

Tor Helge Nielsen

Dekkhotell / Oljeskift
Anne Bogstad

Anne Bogstad

Administrasjon
Tlf: 33 35 34 00
Mob: 90 66 18 50
Send e-post

Gjermundsen Auto AS

Solkilen 2, 3118 Tønsberg

Telefon 33 35 34 00

Fax 33 13 66 05

post@gjermundsenauto.no

Design og utvikling: Norgesdesign | CMS: Esite