Gjermundsen Auto

Tønsberg

Om oss

Med vår lange bransjeerfaring og ekspertise kan vi bistå med gode råd ut fra dine ønsker og behov - enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Velkommen til oss for en prøvetur eller for en hyggelig bilprat.

Historien

Gjermundsen auto ble etablert i 1936 av Gunnar O. Gjermundsen. Gunnar Gjermundsen startet den første bilforretningen på Kilen, og solgte laste- og varebiler av merket International samtidig som han drev NOR bensinstasjon.

Gunnar Olav Gjermundsen

I perioden 1948 - 1957 ble det solgt Skoda på Kilen. Gjermundsen var da den eneste Skoda-forhandleren for Vestfold. Skoda ble byttet ut til fordel for Renault i perioden 1958 - 1962. Verkstedet og bensinstasjondrift fra 1962 - 1967. Det var også noe bruktbil-import i denne perioden. Bensinstasjonen har så og si den samme beliggenheten den dag i dag! Firmaet går over til å være et a.s - og registreres som GJERMUNDSEN auto a.s i Brønnøysund.

Mazda kommer til Norge! Gjermundsen er en av de første i Norge som begynner som Mazda forhandler. Den første bilen kjøpes kontant av importøren for kr. 5000,- og kjøres fra Oslo til Tønsberg for å bli solgt.

Skoda

Gjermundsen Auto

Larvik

Gjermundsen auto ved Bommestad i Larvik etableres i 1972 av Jan Gunnar Gjermundsen. I 1993 blir Hyundai tatt inn som et tilleggsagentur til Mazda både for Tønsberg og Larvik. Gjermundsen auto a.s fremstår i dag som ett av de største bilanlegg utenfor Oslo med mer enn 6000 m2 disponibel bygningsmasse med stor servicestasjon og billigbensin. Gjermundsen auto er Tønsbergs eldste bilforretning og fortsatt også i sammme familie eie.

Sandefjord

Gjermundsen Bilsenter A/S ble opprettet i 1965 av disponent Eigil Gjermundsen. Vi har fungert som Nissan forhandler i 22 år, og i løpet av denne tiden levert ca. 2000 nybiler og 3700 bruktbiler. I år har vi utvidet vår virksomhet til også å tilby bilmerket Suzuki. Dette har vi gjort for å gi deg som kunde et bredere og bedre tilbud.

Vårt motto er at du skal være 100% fornøyd med valget av oss som din billeverandør. Dette er noe vi fokuserer sterkt på. Markedsundersøkelser har vist at vi har oppnådd en stor grad av kundetilfredshet. Vi har gjentatte ganger blitt kåret til en av de tre beste Nissan forhandlere i Norge på dette området.

Holmestrand

Vidar Ravnås etablerte Ravnås & Co i 1982, og har i mange år vært forhandler av merkene Mazda og Hyundai. Ravnås & Co AS ble en del av Gjermundsen Bilforretninger i Vestfold i 2008. Gjermundsen i Holmestrand er forhandlere av Mazda og Hyundai, og merkerverksted for Mazda, Hyundai samt et godkjent Mekonomen verksted. Gjermundsen i Holmestrand holder til på det velkjente "fjellet" i Holmestrand.

Gjermundsen Auto AS

Solkilen 2, 3118 Tønsberg

Telefon 33 35 34 00

Fax 33 13 66 05

post@gjermundsenauto.no

Design og utvikling: Norgesdesign | CMS: Esite