X
Spar 45.000,- på First Edition

ACROSS 4x4
Plug-in-hybrid

ACROSS 4x4

ACROSS 4x4


CROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.


Spar kr. 45.000,- på ACROSS 4x4 First Edition Nå kan du kjøpe First Edition utstyrsnivå til nye ACROSS 4×4. Utstyret er verdt totalt kr. 45.000,- men vil koste deg kr. 0,-.

First Edition utstyrsnivå inkluderer:
  • Sorte skinnseter, sorte takrails
  • 19″ aluminiumsfelger
  • Elektrisk bakdør, med fotsensor
  • Mørke ruter
  • 8-veis elektrisk førersete
  • Oppvarmet ratt og baksete
  • Elektrisk parkeringsbrems
Informasjon
Leasing 3.602,-* per mnd*
Kundefordel 45.000,-
Pris 549.900,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik og Sandefjord
*Dette inkluderer First Edition-pakke, vinterhjul og metallic-lakk.

Betingelser for privatleie:
36 mnd/30.000 km
Forskuddsleie 87.500,- inkl. mva.
Etablering 5.363,- inkl. mva.
Totalpris 222.519,-

I tillegg kommer årsavgift og forsikring.
Lokal frakt tilkommer.
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.
ACROSS 4×4 er Suzukis flaggskip, leveres med 4×4 og automatgir inkludert i prisen! Suzuki ACROSS 4×4 kommer i en svært godt utstyrt utgave til kr. 549.900,-. ACROSS 4×4 kan også leveres med tilhengerfeste (1.500 kg hengervekt). Ta kontakt med oss for mer informasjon om ACROSS 4×4.

Best i test!


VG har testet åtte ladbare hybridbiler, og vår Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid slår knockout på konkurrentene med full pott og terningkast 6!

De skriver blant annet: “En tvers igjennom suveren familiebil med gode egenskaper som ladbar hybrid og et ikke avskrekkende bensinforbruk når strømmen er slutt. På veien er den et hyggelig bekjentskap. Suzukis første plug-in-hybrid med firehjulstrekk er lettkjørt, og kvikk, med sine solide 306 hk."

ACROSS er en ultimat familiebil med 75-98 km elektrisk rekkevidde, 500 liter bagasjeplass, 4×4, automatgir og fantastiske kjøreegenskaper.


Plug-in hybrid


ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK.

Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Avansert 4x4


Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med E-Four Electronic 4×4-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag.

Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike moduser: Normal, Eco, Sport og Trail. Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil.

4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!


Garanti


For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og bilen har blant annet:
 
Kollisjonsvarsler, med auto-brems:

Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing.
 
Dynamic Radar Cruise Control (ACC):

Dynamic Radar Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.
 
Blindsonevarsling:

Blindsonevarsleren overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake