X

Om oss

Med vår lange bransjeerfaring og ekspertise kan vi bistå med gode råd ut fra dine ønsker og behov - enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Velkommen til oss for en prøvetur eller for en hyggelig bilprat.
 

Historien

Historien til Gjermundsen bilforretninger går helt tilbake til 1936 da Gunnar O. Gjermundsen startet den første bilforretningen på Kilen i Tønsberg. Siden den gang har det vært en spennende utvikling for familiekonsernet. Les historiene til avdelingene under.

Karriere

Ønsker du å jobbe hos oss? Vi er alltid på jakt etter flinke folk som kan være med oss videre! Se våre ledige stillinger her. Du kan også sende oss en åpen søknad med din CV dersom vi ikke har ledige stillinger akkurat nå. Her kan du sende oss din CV!
 

Åpenhetsloven

Gjermundsen Auto stiller seg bak Åpenhetslovens formål om å fremme respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Loven forplikter oss å svare skriftlig på spørsmål knyttet til vårt arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, med en svarfrist på tre uker. Har du spørsmål rundt dette ber vi deg om å rette det til Daglig Leder Gunnar Gjermundsen, fortrinnsvis på e-post.

I forbindelse med Åpenhetsloven, som trådte i kraft 1. juli 2022, har vi startet arbeidet med hvordan vi kan jobbe videre med denne tematikken.

Resultatet vil bli publisert på våre nettsider.