X

Bilpleie

Bilpleie
Gjermundsen Bilforretninger utfører komplett bilpleie for alle bilmerker. Vi har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske tjenester til din bil. Ta vare på bilen din med polering eller lakkforsegling. Vi utfører alt fra enkel utvendig og innvendig vask til grundig rens og fornyer. Tekstilrens og impregnering samt fjerning av små riper og andre skader i lakken. Rens og sliping av lykter for bedre og klarere lys. Luftrens innvendig gir bedre lukt og fjerner bakterier. Vi har også to haller for selvvask i Tønsberg >

Hvorfor polere bilen?

Bilen din blir utsatt for en mengde ytre påkjenninger som vaskeslitasje, sur nedbør, industriellavfall og sollys. I vinterhalvåret kommer i tillegg påkjenninger fra is og snø samt trafikkfilm, asfalt, salt og piggstøv. Glansen og fargen i lakken vil påvirkes av dette og den trenger rett og slett hjelp for å motstå alle påkjenningene. Med en god og riktig polering av bilen gir du lakken en ytre glatt overflate som beskytter og gjør videre renhold enklere.

Hvorfor lakkonservering/lakkforsegling?

Dersom du ønsker en enda bedre beskyttelse av lakken enn det man oppnår ved polering kan lakkonversering eller lakkforsegling være et godt alternativ. Med en slik behandling oppnår man 40–70 % lengre holdbarhet avhengig av hvilket produkt/kjemi som benyttes under prosessen. For lengst holdbarhet og riktig glans er godt forarbeid og riktig utstyr svært viktig. Lakkforsegling fra Gjermundsen Bilforretninger leveres med garanti.

Prisliste 

Bilpleie 

Produkt Personbil Vare/SUV Bobil/vare
Utv/innv. vask m/ruter *** 799,- 849,- På forespørsel
Motorvask 499,- 499,- På forespørsel
Innvendig/utvendig vask med maskinpolering*** 3000,- 3600,- På forespørsel
Rens/sliping av lykter På forespørsel På forespørsel På forespørsel
Keramisk lakkforsegling 7990,- 8590,- På forespørsel
Luft/kuperens** 599,- 599,- På forespørsel

* Utv/innv. Vask, motorvask, lakkrens og polering.
** Luftrens av ventilasjon og kupe. Anbefaler også bytte av friskluftfilter (pristillegg)
*** Priser er beregnet ut ifra biler med normalt vedlikehold. Ved ekstra arbeid vil det beregnes tillegg i pris.  
Er du i tvil, ta kontakt og vi vil uansett gi deg den beste prisen.


Alle priser er inkl. mva og servicemateriell.