X
Kommer snart!

Hyundai IONIQ 5
En elektrisk familie-SUV

Hyundai IONIQ 5
Kommer snart!
Hyundai IONIQ 5
En elektrisk familie-SUV

Hyundai IONIQ 5


IONIQ 5 blir en romslig familie-SUV med god plass. Bilen lanseres tidlig i 2021, og er basert på konseptbilen 45 og den helt nye elbilplattform E-GMP.

En revolusjonerende elbil med ultrarask lading.

Helt nye IONIQ 5 er blant de aller første elbilene i verden som leveres med 800-volts batterisystem. Bilen har dermed støtte for ultrarask lynlading på opptil 232 kW. Dette sørger for svært raske ladehastigheter, som også holder seg jevnt selv på svært høy hastighet gjennom ladingen. Dermed vil bilen kunne lade fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. I tillegg sørger 800-voltssystemet for vekt- og plassoptimalisering. På hjemmelader støtter bilen 11 kW.

Informasjon
Pris Pris kommer snart

​Hyundai skal lede an i den elektriske æraen med den revolusjonerende elbilplattformen E-GMP

IONIQ 5 er den første modellen som er basert på Hyundais helt nye dedikerte elbilplattform E-GMP (Electric Global Modular Platform). Plattformen sørger for en rekke nyvinninger, og gir store forbedringer gjennom ultrarask lynlading og økt rekkevidde. I tillegg gjør den nye plattformen at Hyundai kan tenke helt nytt om bilens interiør som et «Smart Living Space», samtidig som kjøreegenskaper og stabilitet forbedres drastisk. E-GMP er designet utelukkende for elbiler. Fordelene inkluderer blant annet økt utviklingsfleksibilitet, svært solide kjøreytelser, økt rekkevidde, enda bedre sikkerhet, samt mye mer plass for både passasjerer og bagasje. Med bakhjulsdrevne E-GMP går vi inn i nye segmenter hvor kundene krever utmerket kjøredynamikk og uovertruffen effektivitet. E-GMP kan naturligvis også konfigureres for firehjulsdrift.


 

Fra 0-100 på 5,3 sekunder.

Helt nye IONIQ 5 øker pulsen på et øyeblikk med dynamikken fra bilens avanserte elektriske drivlinje. I full komfort sender IONIQ 5 deg fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder.

IONIQ 5 er basert på konseptbilen 45.

Alle bilder er av konseptbilen Hyundai 45. IONIQ 5 er ikke vist enda, men designet er basert på konseptbilen. 45 ble først vist under Frankfurt Motorshow høsten 2019, og navnet gjenspeiler både 45-årsjubileet for Pony Coupe Conceot og en ustrakt bruk av 45-graders vinkler i bilens design.

Eksteriørdesign.

Hyundai 45 er et dedikert elbilkonsept, og har et særegent design med harde linjer og skarpe vinkler. 45 er det andre konseptet fra Hyundai som er designet etter designfilosofien «Sensuous Sportiness», og danner grunnlaget for kommende elbiler fra Hyundai.

Markante vinkler.

Navnet til 45 kommer delvis fra 45-gradersvinklene foran og bak som gir bilen en diamantformet silhuett. De gir også et hint om designretningen til fremtidige elbiler fra Hyundai.From night to bright med 256 piksler.

Med 256 LED-piksler gjør frontlysene til IONIQ 5 natt til dag. LED-piksellyktene er inspirert av Hyundais konseptbil 45.

Piksellykter.

45 har en nytolkning av Ponys karakteristiske gittergrill som kombinerer den analoge 70-tallstilen med moderne lysteknologi. Lyktene er integrert i grillen som strekker seg i hele frontens bredde.

Retro-futuristisk fastbackprofil.

45 gir en forsmak på designretningen til kommende elbiler. Den uttrykker stabilitet og dynamikk, noe som fremheves av bilens bredde og foroverlente profil.

Selvbærende karosseri.

Bilens profil defineres av et aerodynamisk og selvbærende design. Rammen og karosseriet danner en integrert struktur, og det ytre skallet uten stolper bærer den største belastningen.

Interiørdesign.

Konseptsbilens innovative interiør med seter som snur mot de åpnede dørene for å gjøre det lettere å sette seg inn. Med en dedikert elbilplattform har designerne maksimert plassen innvendig, noe som gjør at interiøret er langt romsligere enn hva man normalt kan forvente i biler av tilsvarende størrelse.

Projeksjonsgrensesnitt.

Infotainmentsystemet har et projeksjonsgrensesnitt der flere displayer og funksjoner som er integrert i selve dashbordet, erstatter berøringsskjermen i midten.

Nye løsninger i kupeen.

Den luksuriøse kupeen med materialer som tre, stoff og skinn, er inspirert av eksklusiv møbeldesign. Siden konseptbilen er tiltenkt autonome egenskaper, kan forsetene snus slik at de vender mot baksetene.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Henvendelsen gjelder
Melding
Velg avdeling
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Gå tilbake