X
Leveringsklare
biler!

Hyundai IONIQ 5
En elektrisk familie-SUV

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5


Kampanje på lagerbiler:


Hyundai IONIQ 5 Advanced

FRA KUN 481 900,- / 2,99% kampanjerente / 2.999,- per mnd

Hyundai IONIQ5 Premium Long Range AWD 325HK 
KUN 616.000,- / 1,99% kampanjerente / 3.499,- per mnd
Pris inkl sommer/vinterhjul, metallic lakk og leveringsomkostninger.

 

Fremtidens elbil er her.

Med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi byr IONIQ 5 på rask lynlading og en rekkevidde på inntil 507 km (WLTP).
 
Med IONIQ 5 vil ikke lenger fremtidens mobilitet være noe du drømmer om, men en del av hverdagen din. Denne banebrytende elektriske crossoveren vil forandre måten du tenker på elektrisk mobilitet og måten du påvirker verden.

Informasjon
Leasing fra 2999,- per mnd*
Kampanjerente 1,99% på Premium
2,99% på Advanced
Pris fra 481.900,- Advanced
616.000,- Premium **

Kampanjen er gyldig til 30. juni 2023
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

IONITY-abonnement inkludert.

I en periode vil kunder få med 12 måneders IONITY-abonnement når de kjøper sin IONIQ 5. Dermed kan IONIQ 5-kunder lade på IONITY-stasjoner for 1,65 kroner per kW (priser gjeldende per april 2021). IONITY-abonnementet er en del av Charge myHyundai, og gir rabatterte ladepriser i hele Europa.

Akselerasjon.
0 til 100 km/t på 5,2 sekunder.
Lynlading.
10-80% på 18 min.
Lading.
100 km ekstra rekkevidde på 5 minutter.
Head up-display.
Med augmented reality-teknologi.
Oppbevaringsplass.
Inntil 584 liter samlet bagasjeplass i bagasjerom og frunk.
 

Miljøhensyn.

Resirkulerbare og økologiske materialer er brukt i det stilige og komfortable interiøret. Vi har eksempelvis benyttet BIO-PET plasttråder i stoffsetene, fremstilt av råmaterialer hentet fra sukkerrør. Våre skinnseter er produsert av miljøvennlig prosessert skinn behandlet med linfrøolje.

Teknologi.

Med et avansert head up-display på 44 tommer får du sikker veivisning på frontruten. IONIQ 5 er også den første Hyundai-modellen med sikkerhetsutstyr med nivå 2 autonomi.

Lynlading.

IONIQ 5 er den eneste i denne klassen med et 800-volts batterisystem. Den lynlader superraskt, gir høy ytelse og har optimert vekt og størrelse.

 

Eksteriørdesign.

IONIQ 5s unike eksteriør karakteriseres av den sportslige profilen kombinert med store 20’’ lettmetallfelger og store dimensjoner. Den svært lange akselsavstanden bidrar til å skape det dynamiske og sportslige utseendet. Den dedikerte elbilplattformen har gitt designerne frihet til å skape ny proporsjonalitet, og dermed har de kunnet hente inspirasjon fra den dynamiske profilen til 1975-modellen Pony, som var selskapets første produksjonsmodell.

Helt ny lysteknologi.

Med 256 LED-piksler gjør frontlysene til IONIQ 5 natt til dag. LED-piksellyktene er inspirert av Hyundais konseptbil 45.

 

Sportslig design.

De innovative parametriske LED-piksellampene gjentas bak for å understreke den unike rektangulære lyssignaturen.

 

Ekslusive 20" lettmetallfelger.

De aerooptimaliserte felgene viderefører designtemaet og gir et eksklusivt og harmonisk uttrykk.

Romslig interiørdesign.

I IONIQ 5 er forskjellen mellom oppholdsrom og bil i ferd med å forsvinne. Den nye elbilplattformen har gitt oss muligheten til å skape en helt ny kupé. Det flate gulvet legger til rette for ulike setekombinasjoner for kjøring og avslapning. Det er brukt miljøvennlige materialer som gjenspeiler vårt engasjement i å skape nye transportløsninger for miljøbevisste kunder.

Seter for avslapning.

Unn deg en pause. Forsetene kan legges ned i en komfortabel hvileposisjon med et tastetrykk, slik at du kan slappe av noen minutter mens bilen lader.

Midtkonsoll som kan skyves.

Du kan skyve midtkonsollen bakover til baksetene, slik at passasjerene bak kan bruke den som bord.

En heldigital føreropplevelse.

Infotainmentskjermen på 12,3 tommer går sømløst over i det digitale instrumentdisplayet som også er på 12,3 tommer og gir enkel tilgang til alle kjøre-, sikkerhets- og infotainmentfunksjoner.

Bærekraft.

Det er i stor grad brukt miljøvennlige materialer i kupeen i IONIQ 5. For eksempel er det brukt råmaterialer fra sukkerrør i taktrekk og teppe. Setene er kledd i økologisk prosessert skinn som er farget og behandlet med plantoljeekstrakt fra linfrø. Resultatet er både pent og resirkulerbart.

Velkommen til ytelser på et nytt nivå.

Denne banebrytende elektriske crossoveren akselerer som en sportsbil og byr på spektakulær kjøredynamikk og firehjulsdrift. Den er bygget på en ny elbilplattform som utgjør et stort teknologisk fremskritt innen utviklingen av elbiler.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake