X

KONA electric
fra 0,99% kampanjerente

KONA electric

KONA electric


Superkampanje!
Lån eller Leasing
  • 0,99% kampanjerente ved min 20% innskudd
  • 2,99% kampanjerente ved 0,- innskudd
  • Flytende kampanjerente fra Santander
  • Renten gjelder første 36 måneder

Kampanjen gjelder for alle biler registrert til og med 07/08 2024. Næringsavtaler får rente på 0,99% uansett innskudd. Kampanjen gjelder lagerbiler med Premium og N-Line utstyrsnivå.
Informasjon
Kampanjerente fra 0,99%
Pris Fra 372.900,- **
Kampanjen er gyldig til 07.08.2024
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
*For privatpersoner - lån eller leasing:
Kampanjerente 0,99% ved 20% innskudd
Kampanjerente 2,99% ved 0,- innskudd

For bedrifter - lån eller leasing:
Kampanjerente 0,99% ved 0,- innskudd
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme. Vi tar forbehold om evt skrivefeil og/eller manglende informasjon.

Velg ytelse og rekkevidde.

Du kan velge mellom to versjoner med forskjellig batterieffekt og rekkevidde. Versjonen med batteri på 48,4 kWt har en rekkevidde på inntil 377 km, og versjonen med batteri på 65,4 kWt har en rekkevidde på inntil 514 km. Det er best i denne klassen.

Best rekkevidde i klassen.

Helt nye KONA Electric med Long range-batteri med kapasitet på 65,4 kWt har en rekkevidde på 514 km (WLTP). Det er best i klassen.
 

Hurtiglading.

Du kan øke rekkevidden til versjonen med batteri på 65,4 kWt og 17-tommersfelger med 162 km på bare 15 minutter ved en hurtigladestasjon (101 kW DC).


Sportslig akselerasjon.

KONA Electric har sportslig akselerasjon – versjonen med Long range-batteri og 17-tommersfelger bruker 7,8 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Innovativ og smart elbilteknologi.

KONA Electric er designet og konstruert med samme teknologi som våre prisvinnende elbiler IONIQ 5 og IONIQ 6. Det gir den mange egenskaper som gjør den svært praktisk i hverdagen.Romslig og allsidig.

Det utvendige designet bygger på elbilens egenskaper. Det futuristiske utseendet til KONA Electric kombinerer en renskåren front med aerodynamiske linjer. SUV-en har blitt større med dimensjoner som understreker det ikoniske formspråket.Markant design.

Den markante fronten har en piksellyslist som strekker seg i hele bilens bredde nedenfor panseret

Romslig kupé.

KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større med god skulderbredde og benplass i baksetet.

Avansert teknologi.

Med det brede utvalget av smart teknologi setter KONA Electric en ny standard i kompakt-SUV-segmentet. Her får du moderne tilkoblingsmuligheter og smarte komfortfunksjoner, og selvsagt siste nytt innen sikkerhets- og førerassistentsystemer. Den er også den første Hyundai-modellen som har det nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit og trådløse programvareoppdateringer (over-the-air). Helt nye KONA Electric leveres med Hyundai Digital Key i Europa.

Større plass.

Helt nye KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større, med et moderne dynamisk design som fortsatt er gjenkjennelig.

Bagasjerommet på 466 liter er 30% større enn i forgjengeren. Sammen med en romsligere kupé gjør dette KONA til en fullverdig familiebil.
 

Fullt utstyrt.

Et stort utvalg smart teknologi og avanserte førerassistentsystemer gjør at helt nye KONA Electric skiller seg ut i dette bilsegmentet. Selvkjøring på nivå 2, automatisk parkeringsassistent og head-up display er noen av de nyeste funksjonene i bilen.

Med V2L-teknologi kan du også benytte bilen som kraftkilde til alt fra lading av elektrisk utstyr til bruk av vaffeljern og kaffetrakter. KONA er den perfekte turkamerat.Head-up display.

Head-up displayet øker sikkerheten ved å vise viktig informasjon, blant annet navigasjonsmeldinger og advarsler, midt i synsfeltet ditt mot veien.

Høyere sikkerhet med autonom kjøring.

Highway driving assist 2 er autonom kjøring på nivå 2, der systemet styrer hastighet og avstand og hjelper deg når du skifter kjørefelt.

Nye KONA Electric N line.

Designet til utstyrsversjonen N Line er tydelig inspirert av motorsporten. Med et sportsligere utseende som passer perfekt til KONA Electric sin drivlinje. En ny utstyrsversjon skapt for de som ønsker det lille ekstra.

Fem års garanti med ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at KONA Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake