X
2,99%
kampanjerente!

IONIQ 6
Electrified streamliner

IONIQ 6

IONIQ 6


Kampanje:

IONIQ6 premium Long Range RWD 228 HK
KR 558.000,- (3.490,- per mnd / 2,99% kampanjerente)
Pris inkl sommer/vinterhjul og metallic lakk.


IONIQ6 premium Long Range AWD 325 HK
KR 608.000,-
Pris inkl sommer/vinterhjul og metallic lakk.

Den strømlinjeformede utformingen og kuppelformen innvendig skaper et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner som gir deg en helt ny kjøreopplevelse.
Informasjon
Finansiering: 3.490,- per mnd*
Kampanjerente 2,99%
Pris 558.000,- **
Kampanjen er gyldig til 31. mai 2023
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
*Forslag til finansiering: 2,99% flytende nominell rente. Egenkapital kr. 210 000,- Finansiert beløp kr. 352.790,- Etabl. 3274,- er inkludert. Tinglysingsgebyr kr 1516,- og termingebyr kr. 85,- er inkludert i mnd beløp. Løpetid 120 mnd. Kredittkostnad: 69.277,- Totalkostnad: 418.793,-
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.

Design med mennesket i fokus.

IONIQ 6 er en strømlinjeformet elbil som tiltaler kunder som vil ha både flott design og praktiske funksjoner. Den aerodynamiske profilen med rene, myke former staker ut en ny retning for utforming av elbiler.

Vingeinspirert hekkspoiler.

Den ellipseformede, vingeinspirerte hekkspoileren har transparente detaljer i et glasslignende material som fremhever den unike LED-lyssignaturen.

Piksellykter.

Over 700 parametriske piksler er brukt på forskjellige steder, som hovedlykter, kombinasjonsbaklykter, nedre frontsensorer, luftdysedekor og indikatorer på midtkonsollen.

Aerodynamiske egenskaper.

IONIQ 6 har en svært lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,21. Det er takket være lav front, aktive luftspjeld foran, reduserte hjulbueåpninger og slanke digitale sidespeil (ekstrautstyr).

Dynamisk utformet hekk.

Den dynamiske utformingen av bakpartiet øker marktrykket i kombinasjon med spoileren, mens den lave profilen reduserer luftmotstanden.

Luftavledere.

Det er luftavledere på begge sider av støtfangeren bak. For å gjøre bilen mer aerodynamisk har den fullstendig tildekket understell, optimerte vindavvisere og reduserte hjulbueåpninger.

 

Gjennomtenkt innvendig design.

Den kuppelformede kupeen til IONIQ 6 er et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner, perfekt tilpasset en avslappet, miljøvennlig livsstil.

Piksellys.

Interaktive firepunkts piksellys på rattet gir føreren tilbakemeldinger fra bilen.

Fordørene.

Knappene er fjernet fra fordørene for å skape større rom og mer oppbevaringsplass.

Skjermflate på instrumentpanelet.

Den store flaten inneholder to berøringsskjermer: en 12-tommers infotainmentskjerm og et 12-tommers instrumentdisplay. Den broformede midtkonsollen har rikelig med praktisk oppbevaringsplass.

IONIQ 6 er basert på konseptelbilen Prophecy.

Navnet sier alt. Da vi lanserte konseptelbilen Prophecy i 2020, hadde vi et klart mål. Navnet var et symbol på at denne bilen, i stedet for å være et rent konsept, skulle berede grunnen for ideer og funksjoner som snart ville bli å finne i serieproduserte biler. Og to år senere er IONIQ 6 her som et bevis på dette.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforVi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake