X

Mazda CX-60
Ladbar hybrid

Mazda CX-60

Mazda CX-60


Mazda CX-60 PHEV
MAZDAs NYE TOPPMODELL: Helt nye Mazda CX-60 representerer alt det Mazda har bygget inn i sitt DNA i løpet av 100 år: Fra fremragende design av både interiør og eksteriør, til utsøkt japanske håndverk og nye teknologier.

Mazda CX-60 er orientert rundt kjøregleden – intuitiv, sikker, lettkjørt og inspirerende. Designet bygger på materialer i høy kvalitet, japanske tradisjoner og det bidraget som Mazdas erfarne Takumi-håndverkere står for.
Informasjon
Pris Fra 630.200,- **
Aktuelle forhandlere: Larvik, Sandefjord og Tønsberg
*Bildet kan avvike fra priseksempel.
** Frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme. Vi tar forbehold om evt skrivefeil og/eller manglende informasjon.
Unik japansk estetikk, og elegant og dristig design: Helt nye Mazda CX-60 er bygget for krevende bilførere. Det harmoniske og elegante interiøret har mange diskret integrerte funksjoner og førerorienterte teknologier som vi tror vil overgå dine forventninger. En SUV bygget for progressive førere som setter pris på kvalitet og inspirerende kjøredynamikk.

UNIK JAPANSK DESIGN

Mazda CX-60 er skapt i Japan og formidler vår Kodo-design som omfavner det japanske konseptet Ma, roen og skjønnheten i tomme rom. Alle designelementer i Mazda CX-60 har en hensikt og er eksempler på en diskret følelse av skjønnhet og eleganse. Interiøret har elementer i materialer som lønnetre, nappaskinn og japanske tekstiler med unik tekstur.


SIKKERHET OG KOMFORT

Mazda CX-60 tilbyr en rekke teknologier som gjør kjøreopplevelsen sikrere og mer komfortabel. Det nye systemet med ansiktsgjenkjenning stiller automatisk inn flere av bilens innstillinger etter førerens personlige preferanser. Bilens 360-graders parkeringskamera gir oversikt rundt hele bilen og Kinematic Posture Control-systemet støtter enkel manøvrering og stabilitet i svinger.

Høydepunkter

Utforsk noen av de mange grunnene til å velge helt nye Mazda CX-60. Det kan være miljøhensyn, kjøreytelser eller det praktiske, som f.eks. lademuligheten som kan dekke dine daglige kjørebehov. Drivlinjene til Mazda CX-60 ble utformet for å gi ekstraordinære kjøreopplevelser og samtidig bidra til bærekraft og oppfylle brukerens behov.

C02-BALANSE

Mazdas helt nye ladbare hybrid leverer en fremragende kjøreopplevelse og meget gode miljøytelser. Mazda CX-60 er utstyrt med en helt ny 8-trinns automatisk girkasse som bidrar til enda lavere utslipp og jevnere akselerasjon.

Ytelser

Helt nye Mazda CX-60 er den første ladbare hybriden fra Mazda. Utstyrt med et 17,8 kWh batteri har Mazda CX-60 en kombinert effekt på over 300 hestekrefter og har en topphastighet på opp til 200 km/t i hybrid-modus.

Lading

Plugg inn Mazda CX-60 og få glede av utslippsfri kjøring som kan dekke det meste av dine daglige behov. Ladingen gjøres raskt og enkelt, og hvis du trenger mer rekkevidde, har du alltid bensinmotoren i bakhånd for lengre turer.

Head-up dis­play

Mazda CX-60 Exclusive-Line er utstyrt med head-up display som projiserer viktig informasjon som hastighet og navigasjonsanvisning direkte i frontruten, slik at du til enhver tid kan beholde blikket på veien.

Smart nøk­kel­fritt lås­system

Med et smart nøkkelfritt system kan du alltid la nøkkelen ligge i lommen. Du skal bare trykke på knappen på døren eller bakluken for å låse eller låse opp. I tillegg er det mulig å la bilen låse dørene automatsik når du forlater parkeringsplassen.


Viste modeller kan avvike fra norske spesifikasjoner eller være utstyrt med ekstrautstyr som kan medføre høyere pris enn oppgitt. Farger og enkelte eksteriør-/interiørelementer på skjermen kan avvike fra den faktiske modellen. Mazda Motor Norge forbeholder seg retten til å endre spesifikasjoner, utstyr og priser som følge av kontinuerlig produktutvikling. Forbehold om trykk- og skrivefeil.

Ja, takk! Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bestille eller vil ha mer informasjon? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Navn
E-post
Telefon
Modellnavn
Henvendelsen gjelder
Velg avdeling
Melding
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.
Til toppen
Gå tilbake